U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor boja i lakova, kako domaćeg tako i stranog porekla. Pored gotovih boja, vodoperivih i običnih i za Vaše potrebe radimo miks boja vrhunskim pigmentima.
Pored ostalih kod nas možete pronaći boje i lakove sledećih, vodećih, proizvođača:

VITEX 

Proizvodi se u Grčkoj i asortiman i primena je višestruka: boje za enterijer i eksterijer, za drvene i metalne površine, za zaštitu i bojenje materijala od drveta i kamena, vodootporna zaštita i boja za ravne krovove kao i za specijalne namene – puteve, površine koje su izložene izuzetno visokim temperaturama, za bazene i još mnogo drugih primena. Izuzetan kvalitet i postojanost.

CERESIT

Proizvodi nemačkog porekla poznatog svetskog brenda Henkel. Bogat asortiman raznim masa za gletovanje, fugovanje, nivelaciju, razne vrste lepkova, praškasti materijal za hidro i termo izolaciju, materijal za završnu obradu pre nanošenja boje i ostalo. Najbolji odnos cene i kvaliteta.

 

ZVEZDA HELIOS

Proizvodi domaćeg proizvođača iz Gornjeg Milanovca – deo velike grupacije Helios. Asortiman čine dekorativni premazi, industrijski premazi za metal, industirjski premazi za drvo, lakovi u prahu, boje za puteve,..