У нашем асортиману можете пронаћи велики избор боја и лакова, како домаћег тако и страног порекла. Поред готових боја, водоперивих и обичних и за Ваше потребе радимо микс боја врхунским пигментима.
Поред осталих код нас можете пронаћи боје и лакове следећих, водећих, произвођача:

VITEX 

Производи се у Грчкој и асортиман и примена је вишеструка: боје за ентеријер и екстеријер, за дрвене и металне површине, за заштиту и бојење материјала од дрвета и камена, водоотпорна заштита и боја за равне кровове као и за специјалне намене – путеве, површине које су изложене изузетно високим температурама, за базене и још много других примена. Изузетан квалитет и постојаност.

CERESIT

Производи немачког порекла познатог светског бренда Henkel. Богат асортиман разним маса за глетовање, фуговање, нивелацију, разне врсте лепкова, прашкасти материјал за хидро и термо изолацију, материјал за завршну обраду пре наношења боје и остало. Најбољи однос цене и квалитета.

 

ZVEZDA HELIOS

Производи домаћег произвођача из Горњег Милановца – део велике групације Helios. Асортиман чине декоративни премази, индустријски премази за метал, индустирјски премази за дрво, лакови у праху, боје за путеве,..