Купатилски намештај са надградним умиваоницима

Било да пројектујете купатило из почетка, реновирате постојеће или мењате само поједине елементе, добро размислите о сваком кутку, правилно распоредите санитарије и оставите простора за купатилски намештај, огледала и слично. Данас је купатилски намештај доступан у заиста много варијанти, дезена и димензија. На одабир идеалног модела намештаја за одређено купатило утиче више фактора, од величине купатила, преко обима потрепштина које ћете у њему складиштити до тога које делове намештаја желите и какве све дизајнерске захтеве они треба да задовоље. Уколико желите, по боји и дизајну можете комбиновати доње и горње делове различитих модела, али вам ретко који од њих даје комодитет приликом одабира умиваоника.

Ако Вам је могућност одабира надградног умиваоника по сопственом укусу посебно важна, препоручујемо вам купатилски намештај произвођача „Керамикa Јовановић“. Оно што издваја поједине моделе овог намештаја, поред високог квалитета, је управо могућност комплетирања једним од модела надградних умиваоника из богате понуде истих.

Dea 60, умиваоник One 46

Dea 90, умиваоник Olive 74

Моделе Dea 60 и Dea 90 (са белом, сивом или црном ускрасном маском) одликује веома квалитетна горња плоча. Њен састав је пореклом ливени полимер и изузетно сложеним процесом производње добија се тврда, трајна, непорозна и сјајна површина која је веома отпорна, а уједно лака за одржавање. Наведени доњи делови се могу комбиновати са надградним умиваоницима по жељи, ми смо се одлучили за One 46 и Olive 74. На располагању су вам и следећи модели:

Умиваоник Crea 35

Умиваоник Crea 50

Умиваоник Crea 38

Умиваоник Inteo 45

Умиваоник One 67

Умиваоник One 46

Умиваоник One 42

Умиваоник Zero 46

Умиваоник Olive 74

Умиваоник Oz 65

Умиваоник Touch 90

Умиваоник Peri 58

Уколико желите окружење употпуњено природним елементима – можете изабрати намештај као комбинацију текстуре дрвета и беле боје коју ћете употпунити жељеним умиваоником.

Lana 90, умиваоник One 46

Royal 90, умиваоник Peri 58

Royal 120, умиваоник One 67

За рустичан купатилски амбијент препоручујемо специјалне моделе надградних умиваоника које можете поставити на доњи део намештаја или унапред дизајнирану плочу истих стилских карактеристика. Камени умиваоник Riverstone се ручно обрађује из комада камена, што значи да не постоје два умиваоника потпуно истог облика, сваки је уникат.

Умиваоник камени Riverstone RSG1

Умиваоник мермерни SCWP10

Они који свом купатилу желе да додају ноту елеганције, а ипак избегну модерне комаде правих и оштрих линија бирају модел Rustic који такође можете комплетирати надградним умиваоником по жељи.

Rustic, умиваоник Zero 46

За који год дизајнерски стил, облик и димензије намештаја да се одлучите, не заборавите да проверите са мајсторима да ли је вашим зидовима потребно ојачање уколико желите нешто од конзолних ормарића.

Уколико још увек нисте сигурни да ли сте направили праву комбинацију, стручан савет продаваца у сваком нашем продајном објекту ће вам сигурно помоћи да донесете праву одлуку. Добро нам дошли!

Podeli

Comments for this post are closed.