Добродошли у Огрев

Огрев“ послује са три стоваришта од којих се два налазе у самом граду на изузетно повољним локацијама ( пут за Вршац : Стовариште 2, Лазаревачки друм 13 и пут за Нови Сад: Стовариште 4, Железничка бб ), а један у околном насељеном месту Меленци.

Прилагођавањем радног времена савременом купцу, правовременом и јасном рекламом, Друштво је омогућило широком броју крајњих потрошача куповину комплетног асортимана робе са превозом. Континуирано се врше улагања у објекте и опрему , као и у обуку и едукацију запослених, како би се обезбедио што већи број задовољних купаца.

Квалитетним асортиманом робе, уз сталне акцијске попусте, купцима су у понуди и различити облици плаћања: административне забране, платне картице и чекови грађана, а извођачи грађевинских радова могу да гарантују извођење својих радова захваљујући добром снабдевању у „Огреву„.

Услови плаћања:

  • Плаћање чековима на 9 рата без повећања цене,
  • Плаћање путем административне забране (5 месечних рата уз увећање цена за 6%, 8 месечних рата са повећањем цене за 9%, 12 месечних рата са повећањем цене за 14%),
  • Исти претходни услови важе и за пензионере.

Уговор о продаји робе на рате можете преузети на следећем линку.

Огрев Зрењанин нуди широк асортиман керамичких плочица, све врсте опреме за купатила и купатилског намештаја, столарије, боје и лакова, алата, водоводних и електро материјала, хидро и термо изолације, паркета и ламината као и богат асортиман огревних материјала. Недељне акције можете пратити на нашој Фејсбук страници или на нашем сајту.

Podeli

Comments for this post are closed.