Због чега су гранитне плочице са специјалним ефектима хит у унутрашњем уређењу?

Од недавно, сви купци који су заинтересовани за престижне моделе керамичких плочица, могу пронаћи врхунску и богату понуду гранита и код нас. Ови модели се издвајају по многим карактеристикама у односу на осталу понуду на тржишту, а највише по квалитету, дизајну и форматима (који иду чак и до импресивних 120x260cm). Велики део ове понуде плочица произведен је са ректификованим ивицама (омогућава поставку уз минимални размак што сваком амбијенту даје на визуелном устиску пространости), а такође их одликују одличне техничке карактеристике (отпорне на високе температуре, огреботине и сл.)

Detaljnije

Нови ексклузивни модели керамичких плочица Meissen Keramik

Од самог почетка пословања велики део нашег асортимана су одабрани артикли реномираних светских произвођача керамичких плочица, санитарија и осталих елемената неопходних за опремање купатила.

Када говоримо о керамици, у прилици смо да својим потенцијалним купцима понудимо много више од досадашње стандардне понуде. У питању су нове ексклузивне плочице бренда Meissen Keramik који, као саставни део Cersanit-а, обухвата неколико несвакидашњих модела високог квалитета намењених хедонистима са јасно израженим стилом и онима који воле луксуз и преферирају нешто „другачије“.

Detaljnije

Купатилски намештај са надградним умиваоницима

Било да пројектујете купатило из почетка, реновирате постојеће или мењате само поједине елементе, добро размислите о сваком кутку, правилно распоредите санитарије и оставите простора за купатилски намештај, огледала и слично. Данас је купатилски намештај доступан у заиста много варијанти, дезена и димензија. На одабир идеалног модела намештаја за одређено купатило утиче више фактора, од величине купатила, преко обима потрепштина које ћете у њему складиштити до тога које делове намештаја желите и какве све дизајнерске захтеве они треба да задовоље. Уколико желите, по боји и дизајну можете комбиновати доње и горње делове различитих модела, али вам ретко који од њих даје комодитет приликом одабира умиваоника.

Detaljnije

Пар савета за топлији дом ове зиме

Данас постоји много начина на који можете у зимском периоду угрејати Ваш дом, али некако је код нас и даље најпопуланије грејање на дрва, јер кад све срачунамо и ставимо на папир оно нам доноси најбољу топлоту и притом је најјефтиније.

У Огревовим малопродајним салонима можете пронаћи комбинацију граба, букве и цер-храста као и осталих врста дрвa за грејање. Најчешће продавано јесте огревно дрво у цепаницама које се тренутно налази по акцијској цени од 5.990 динара по просторном метру. Исто тако, дрво можете купити у резаном облику паковано на палетама димензија 1x1x1,8м по цени од 12.990 динара. Ово је веома атрактивна понуда, јер се куповином добија спреман производ за коришћење. Такође, имамо и меке лишћаре које пакујемо у палетама димензија 1x1x1м и продајемо по овонедељној акцијској цени од 2.390 динара.

Detaljnije

Предлози за ново купатило и животни простор

За нови изглед купатила добитна комбинација се постиже декор плочицама неке од нових серија плочица Керамике Јовановић - Sena, Madera, Rodos, Cement. Наведене серије поред декор плочица садрже и основне плочице, зидне и подне.

Detaljnije

Унесите боје у ваш дом

Кућа је простор у којем свако од нас проводи највише слободног времена и трудимо се да га прилагодимо према својим потребама. Уколико Вам је досадила монотонија зидова урадите нешто ново, сасвим другачије. Сада то можете самостално и уз мало труда, са квалитетним материјалима.

Read more

Задржите топлоту у свом дому

Зима нам стиже и како цена енергената свакодневно расте основно је да се позабавимо изолацијом дома. Циљ постављања изолације је смањење потрошње енергије која одлази ван просторија које су предвиђене за грејање у кући или стану.

Предност изолације је у уштеди на трошковима грејања која може бити и до 30%, али и у томе што се штите зидови од појаве буђи до које долази због кондензовања влаге на унутрашњим странама зидова.

Detaljnije

Место за опуштање – туш када или кабина?

Данашњи стил живота диктира брз темпо и не остаје нам много времена за опуштање. Купатило је место у којем неки од нас проводе доста времена у току дана, па је и потребно да оно буде прилагођено нашим потребама и начину живота.

Санитарија у купатилу је најупадљивија, па јој је потребно посветити посебну пажњу. Одушевићете се разним облицима санитарије која се налази у понуди на тржишту. Најчешће је у белој боји, мада су заступљене и друге.

Код прављења или реновирања купатила често се поставља питање да ли поставити каду или туш кабину. Код овакве дилеме решење је у величини купатила од које зависи шта ће красити ваш купатилски простор – када или туш кадица са кабином.

Read more

Како улепшати сиве бетонске површине?

Много је оних који у свом окружењу имају незавршену бетонски стазу, терасу или слично. Колико сте се само пута упитали како да промените његов изглед…

Изглед баште, дворишта или ентеријера куће можете улепшати на једноставан, економичан начин – фарбањем бетона. Сиву површину бојењем можете учинити ведријим, а уједно ће и простор у којем се налазе постати лепши, топлији и пријатнији. Фарбање бетона није тежак посао, може га завршити свако уз врло мало труда у само неколико корака.
Read more