SPA u vašem kupatilu

Verujemo da većina vas često ima želju da doživi osećaj potpune relaksacije i obnovi energiju. Najbolji utisak i osećaj da smo ispod nekog egzotičnog vodopada prilikom tuširanja ili u luksuznom spa centru možemo doživeti i u sopstvenom kupatilu. To je ono što možemo sebi sigurno priuštiti.

Za ovakav jedan spa doživljaj pored odgovarajuće tuš kabine ili klasične kade potrebno je i da ceo prostor odiše čistotom i bude uredan.

Bath Spa Small

Pokušajte da organizujete kupke, gelove za tuširanje i šampone u ukrasnim, pletenim korpicama i držite recimo na kupatilskom ormaru, kod prozora ili sličnom mestu, a pored toga postavite peškiriće za ruke i lice od kojih ste napravili male smotuljke.

Uz ovakve korpe lepo se slažu i recimo staklene teglice koje ćete napuniti tupferima, mirisnom solju za kupanje i slično. Kada je so za kupanje u pitanju pokušajte i sami da napravite najbolje za sebe. Na internetu se danas mogu pronaći provereni i jednostavni recepti za najprirodnije kupke, soli i slične preparate.

Sitnice U Kupatilu

Kada se opuštate pod tušem ne morate ni u čemu biti uskraćeni – ne možete imati bogatu kupku, ali taj prostor će takođe biti ispunjen mirisom, prilagodite ili menjajte mlaz vode iz tuša i učinite sve kako bi se potpuno relaksirali.

Attica Statuario Tasmanian Gold 3

Dodatni utisak na vas sigurno može ostaviti i celokupan ambijent ukoliko ga na takav način osmislite u momentu projektovanja – pravi odabir elemenata počev od kupatilskih pločica i sanitarija. Naš je savet da unutrašnjost tuš kabine (zidovi) ili deo odvojen paravanom bude popločan pločicama takve strukture koja će asocirati na prirodu i svu njenu lepotu. Za ovako nešto možete pronaći pločice strukture kamena, bambusa, drveta ili možda neki mozaik –izbor je na vama. Za pod kupatila je takođe interesantno odabrati strukturu drveta ili kamena.

Creacon White 1(1)

Ne zaboravite da i pažljivo odabrani dekori mogu potpuno popraviti utisak, a to na primer mogu biti ukrasni natpisi, egzotične ili fotografije nežnih tonova u rustičnim ramovima i slično.

Za dobru organizaciju i red u kupatilu neophodno je da imate bar neki deo kupatilskog nameštaja gde ćete odložiti mnoštvo sitnica, a na njemu postaviti pletene korpice sa svim onim što koristite svakodnevno, a ujedno je i lepo dekorisano.

Tusevi Zajedno

Ukoliko ste spremni da se prepustite uživanju i vašem SPA ugođaju, ne zaboravite da zaključate kupatilo ili jednostavno pošaljite ukućane i dečicu u bioskop, pozorište ili poslastičarnicu i svima će biti lepo.

U našim prodajnim objektima,  uz pomoć naših zaposlenih, možete odabrati odgovarajuće elemente za opremanje vašeg kupatila da bi vam ono, u odabranim trenucima, poslužilo kao mesto u kojem ćete se sigurno opustiti i osvežiti.

Kada ste tek na početku projektovanja vašeg novog kupatila nemojte zaboraviti na hidroizolaciju, ne samo onu kao premaz nego i na hidroizolacione trake koje se postavljaju oko ventila i slivnika. Ovakva predostrožnost će dodatno uticati na slobodu prilikom uživanja u toplim kupkama ili pod slapom tuša.

Ogrev Zrenjanin – Lazarevački drum 13 – 023/563-120
Ogrev Melenci – Vujice Vujanov bb – 023/713-518

Priložene fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od originalnih modela.

Ogrev Zrenjanin nudi širok asortiman keramičkih pločica, sve vrste opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja, stolarije, boje i lakova, alata, vodovodnih i elektro materijala, hidro i termo izolacije, parketa i laminata kao i bogat asortiman ogrevnih materijala. Nedeljne akcije možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici ili na našem sajtu.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!