Uređivanje travnjaka

Lepo uređenom dvorišnom prostoru doprinosi i travnjak koji treba pažljivo održavati. Pored lepog vizuelnog izleda travnjak ublažava vrućine i doprinosi osećaju prijatnosti.

Izgledu travnjaka doprineće ako je površina namenjena za travnjak ravna, ukoliko postoje određene neravnine treba ih izravnati ili ih ukrasiti cvećem, rizlom ili malčem.

Kako bi boja bila sveža i kako bi se travnjak održao i u vrelim letnjim mesecima dovoljno je da se zaliva jednom nedeljno, prskalicama koje će pokrivati veću površinu manjim pritiscima vode.

Travu treba kositi tako da ne bude kraća od 4 cm, jer će na toj dužini trava izgledati zdravo. Široka ponuda kosilica u maloprodajnim centrima Ogreva pomoći će u sređivanju travnjaka.

U ponudi je i snažna el.kosilica BEM 1032 sa motorom od 1000 W i plastičnom korpom zapremine 25l po ceni od 8.250 dinara. Kosilica je nameštena za rad u teže dostupnim područjima kao što su podloge između stabala, podloge gde ima žbunja i slično…

Pored kosilica, za manje pristupačnje površine, oko stabala i sadnica, možda će vam biti potreban i trimer. Benzinski model u našem objektu trenutno možete pronaći po ceni od 12.999 dinara – akcijska cena, koja važi do 19. aprila.

Ogrev Zrenjanin – Lazarevački drum 13 – 023/563-120
Ogrev Melenci – Vujice Vujanov bb – 023/713-518

Priložene fotografije su informativnog karaktera i razlikuju se od originalnih modela koji se spominju u tekstu.

Ogrev Zrenjanin nudi širok asortiman keramičkih pločica, sve vrste opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja, stolarije, boje i lakova, alata, vodovodnih i elektro materijala, hidro i termo izolacije, parketa i laminata kao i bogat asortiman ogrevnih materijala. Nedeljne akcije možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici ili na našem sajtu.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!