Evropsko poreklo i kvalitet koji se traži

Sa željom da naš asortiman podignemo na viši nivo i prilagodimo ga urbanom životnom stilu sadašnjice, našu standardnu ponudu smo u proteklom periodu obogatili kvalitetnim artiklima u domenu opremanja kupatila.

Ono što bismo izdvojili ovim putem, a kupcima koji posete naš prodajni objekat na Lazarevačkom drumu je to odmah dostupno, su italijanske pločice IMOLA, Ariston bojleri, baterije i slavine renomiranog proizvođača HERZ kao i KOLPA kupatilski program – svima poznat već više decenija. Sve ovo čini ekskluzivnu ponudu pored asortimana Keramike Jovanović – tuš kabine, kupatilski nameštaj, pločice i sve ono što ulepšava i upotpunjuje kupatila širom regiona punih 30 godina.

Zbog čega ističemo ovih nekoliko brendova:

  1. Italijanske pločice IMOLA – kreirane sa strašću, u koje je utkano 145 godina iskustva, lepote i kreativnosti vrhunskih dizajnera. Postale su merilo za kvalitetnu keramiku koja nikada ne izlazi iz mode. Modeli pružaju estetsku raskoš, daju posebnu dimenziju prostoru u kojem se primenjuju. Završne obrade, mat ili sjaj, prilagođavaju se različitim potrebama i stilovima enterijera. U ponudi su dimenzije 60x120cm i grandiozne 120x260cm.
Imola

2. ARISTON – brend koji je nagrađen poverenjem miliona porodica širom sveta u proteklih 50 godina. Kompanija je cenjena i među ekspertima i profesionalcima zbog konstantne težnje ka redizajniranim proizvodima. Ovo dovodi do jednostavne i brze instalacije, uz moderan izgled i ekonomičnost koji su neophodni svakom savremenom čoveku. Udobnost je primarna prednost proizvoda ARISTON, a krajnji cilj je unapređenje života tehnologijom i dizajnom.

Ariston 1

3. HERZ – kompanija koja obuhvata proizvodnju delova i instalacione opreme za grejanje, klimatizaciju, vodovod i slično, može samo da uliva poverenje jer povezuje sve karike koje su neophodne za sigurnost vašeg doma. Mi smo odabrali proizvode koji se, uz ovu sigurnost, odlikuju i estetskim karakteristikama kojima svako od nas teži u svom domu. Dizajn njihovih baterija i slavina je pronašao svoj put do velikoj broja domaćinstava, kako u kupatilu tako i u kuhinjama. Funkcionalnost je više nego vrhunska jer obuhvata armature od onih standardnih, preko elektronski regulisanih do ugradnih.

Herz 2

4. KOLPA – tuš kabine za vašu privatnu “oazu mira i opuštanja”, prepoznatljivog dizajna, pružaju dovoljno prostora za svakodnevni ritual tuširanja. Modeli KOLPA tuš kabina i paravana – za skladni stil svakog enterijera.

Kolpa Ogrev

Ukoliko se opredelite za bilo koji od artikala iz ponuđenog asortimana budite sigurni da se ispravno odabrali, ali kod nas je svakako zastupljen veliki broj brendova svetske scene. Uz njih, „rame uz rame“, stoje i proizvodi domaće proizvodnje, kako brenda „Keramika Jovanović“ tako i ostalih.

Uz kvalitet proizvoda stoji i dobra usluga, a sve ono što je potrebno za vaš udoban dom i svakodnevno funkcionisanje, uz poneku majstoriju, od temelja do krova, možete pronaći u našim prodajnim objektima.

Plaćanje na odloženo, čak i do 24 mesečne rate, svaku kupovinu čini dodatno prijatnom, jer uz redovne akcije i povoljne cene, vaš kućni budžet doživeće veliko rasterećenje.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!