Kompletno kupatilo za samo 4999 dinara mesečno

Budite se svakog jutra, ulazite u svoje staro kupatilo i poželite da imate čarobni štapić, da jednim potezom sve transformišete, pretvorite u ambijent u kojem ćete se sa uživanjem pripremati za novi dan?

Zamislite sada savršeno kupatilo kakvo ste oduvek želeli. Pogledajte ovu našu ponudu jer vaš san možete brzo i lako ostvariti uz našu NOVU, neverovatnu ponudu – po ceni od samo  4999,00 dinara mesečno  – sve što vam je potrebno za opremanje novog kupatila, za njegovu potpunu transformaciju i to na 24 mesečne rate, putem administrativne zabrane. Svi ponuđeni artikli su deo asortimana i brzo mogu biti na vašoj adresi.

Ova ponuda nije san, nego realnost. Nema greške! Pogledajte šta sve ulazi u ovu cenu:

  • Keramičke pločice – zidne i podne, za kupatilo prosečne veličine 2m x 1,5m x 2,5m (ŠxDxV)
  • Lepak za pločice i fug masa
  • Komplet kupatilskog nameštaja sa umivaonikom 55cm širine (gornji i donji deo) i sifon
  • WC šolja i vodokotlić
  • Bojler od 80 litara ARISTON
  • Duboka kada, LUKS varijanta, dimenzija 120 x 70cm
  • Baterija za umivaonik i baterija sa tušem za kadu

Keramičke pločice koje smo odabrali su potpuno u trendu – mermerna šara koja je savršena u kombinaciji sa teksturom drveta. Kupatilski nameštaj – elegantan i funkcionalan model za sve vaše potrebe. Uz Ariston bojler bićete sigurni dugi niz godina, jer garancija i kvalitet je ono što vas najviše greje. Duboka kada – neophodna za uživanje na kraju napornog i stresnog dana. Baterije za umivaonik i kadu – kao moderan i funkcionalan dodatak – najbolji odnos cene i kvaliteta.

Naši kupci često zaborave na lepak i fug masu, a kod nas zaista možete pronaći sve vrste ovog praškastog materijala – potrebno je samo da našim iskusnim trgovcima objasnite o kakvim se površinama radi, da li ćete nove pločice postaviti preko starih i slično. Da li vam je možda potrebna i samonivelišuća masamašinski malter za ravnanje zidova? Sve to možete pronaći kod nas.

Posetite nas već danas na Lazarevačkom drumu broj 13 i uz stručnu pomoć naših zaposlenih kreirajte kupatilski ambijent u skladu sa vašim potrebama, stilom i kućnim budžetom.

Ne propustite ovu savršenu priliku –  po ceni već od 4999,00 dinara mesečno, na 24 rate, putem administrativne zabrane  – jer sreća i udobnost su vam sada na dohvat ruke! Ukoliko poželite drugačije elemente ili pločice – napravićemo najbolju kombinaciju za vas i takvu takođe možete platiti na odloženo, do 24 mesečne rate.

Savršeno kupatilo čeka na vas – donesite odluku za promenom već danas!

Dobro nam došli!

Vaš Ogrev

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!