Комплетно купатило за само 4999 динара месечно

Будите се сваког јутра, улазите у своје старо купатило и пожелите да имате чаробни штапић, да једним потезом све трансформишете, претворите у амбијент у којем ћете се са уживањем припремати за нови дан?

Замислите сада савршено купатило какво сте одувек желели. Погледајте ову нашу понуду јер ваш сан можете брзо и лако остварити уз нашу НОВУ, невероватну понуду – по цени од само  4999,00 динара месечно  – све што вам је потребно за опремање новог купатила, за његову потпуну трансформацију и то на 24 месечне рате, путем административне забране. Сви понуђени артикли су део асортимана и брзо могу бити на вашој адреси.

Ова понуда није сан, него реалност. Нема грешке! Погледајте шта све улази у ову цену:

  • Керамичке плочице – зидне и подне, за купатило просечне величине 2м x 1,5м x 2,5м (ШxДxВ)
  • Лепак за плочице и фуг маса
  • Комплет купатилског намештаја са умиваоником 55цм ширине (горњи и доњи део) и сифон
  • WC шоља и водокотлић
  • Бојлер од 80 литара АРИСТОН
  • Дубока када, ЛУКС варијанта, димензија 120 x 70цм
  • Батерија за умиваоник и батерија са тушем за каду

 

Керамичке плочице које смо одабрали су потпуно у тренду – мермерна шара која је савршена у комбинацији са текстуром дрвета. Купатилски намештај – елегантан и функционалан модел за све ваше потребе. Уз Аристон бојлер бићете сигурни дуги низ година, јер гаранција и квалитет је оно што вас највише греје. Дубока када – неопходна за уживање на крају напорног и стресног дана. Батерије за умиваоник и каду – као модеран и функционалан додатак – најбољи однос цене и квалитета.

Наши купци често забораве на лепак и фуг масу, а код нас заиста можете пронаћи све врсте овог прашкастог материјала – потребно је само да нашим искусним трговцима објасните о каквим се површинама ради, да ли ћете нове плочице поставити преко старих и слично. Да ли вам је можда потребна и самонивелишућа маса, машински малтер за равнање зидова? Све то можете пронаћи код нас.

Посетите нас већ данас на Лазаревачком друму број 13 и уз стручну помоћ наших запослених креирајте купатилски амбијент у складу са вашим потребама, стилом и кућним буџетом.

Не пропустите ову савршену прилику –  по цени већ од 4999,00 динара месечно, на 24 рате, путем административне забране  – јер срећа и удобност су вам сада на дохват руке! Уколико пожелите другачије елементе или плочице – направићемо најбољу комбинацију за вас и такву такође можете платити на одложено, до 24 месечне рате.

Савршено купатило чека на вас – донесите одлуку за променом већ данас!

Добро нам дошли!

Ваш Огрев

Podeli

Comments for this post are closed.