VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAŠE VERNE KUPCE – promene u radu stovarišta

Sa željom da unapredimo ponudu i kvalitet usluge koju pružamo našim cenjenim kupcima, želimo da obavestimo naše sugrađane o odluci da će se naša dva prodajna objekta u Zrenjaninu, od Nove godine, objediniti na jednoj lokaciji. Kompletan asortiman će, od početka 2024. godine, svi zainteresovani kupci moći da pronađu samo na Lazarevačkom drumu broj 13, što je naša najpoznatija lokacija maloprodaje, ali i veleprodaje. Ova odluka proizilazi iz nastojanja da obezbedimo viši nivo usluge i iskustva prilikom kupovine, jer će se u narednom periodu baš u ovaj prodajni objekat uložiti značajna investiciona sredstva za obezbeđenje modernijeg i lepšeg mesta za kupovinu.

Stovarište koje se nalazi u Železničkoj ulici će se preurediti i privesti drugoj nameni, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena. Sve naše zrenjanince očekuje veliko iznenađenje na ovoj sjajnoj lokaciji na međi između naselja Bagljaš i Duvanika.

Nova investicija na objektu na Lazarevačkom drumu će omogućiti i proširenje ponude i unapređenje podrške prilikom kupovine, načina prezentovanja i izlaganja artikala, ali i isporuke na adresu, u šta će svi kupci uskoro imati priliku da se i sami uvere.

Želimo da iskoristimo ovu priliku i da se zahvalimo svima vam kojima je ovo prodajno mesto bilo omiljeno za nabavku artikala od temelja do krova, kao i ogrevnog materijala. Radujemo se takođe i novim prilikama pri kojima ćemo se susretati u jednom savremenom objektu kakvog ovaj grad zaslužuje i koji će nadmašiti sva očekivanja!

Dobro nam došli i u Novoj 2024. godini!

Vaš Ogrev

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!