Због чега су гранитне плочице са специјалним ефектима хит у унутрашњем уређењу?

Од недавно, сви купци који су заинтересовани за престижне моделе керамичких плочица, могу пронаћи врхунску и богату понуду гранита и код нас. Ови модели се издвајају по многим карактеристикама у односу на осталу понуду на тржишту, а највише по квалитету, дизајну и форматима (који иду чак и до импресивних 120x260cm). Велики део ове понуде плочица произведен је са ректификованим ивицама (омогућава поставку уз минимални размак што сваком амбијенту даје на визуелном устиску пространости), а такође их одликују одличне техничке карактеристике (отпорне на високе температуре, огреботине и сл.)

Ови модели се могу лако уклопити и у стамбени и у пословни амбијент, било које просторије, због своје постојаности и елеганције. Формати 120x260cm се све више срећу на зидовима већих просторија као својеврстан украс, дајући посебан карактер амбијенту. На овај начин чините и себи услугу јер ћете избећи редовно кречење и освежавање зидова. Необични и веома ефектни модели гранита су још нешто што се налази у нашој понуди, а произведени су са Sugar effect завршном обрадом. Ради се заправо о кристализованом, благо рељефном сјају са 3Д ефектом на површини саме плочице.

Шта год да одаберете из наше понуде те вам је потребан савет за постављање или комбинацију са другим моделима и текстурама – наши запослени вам стоје на располагању. Инспирацију можете потражити и у нашим новопостављеним амбијентима који обилују и новитетима купатилског намештаја, класичног и урбаног дизајна, и осталом опремом за купатило.

Истичемо и брзу и поздану испоруку са сопственог лагера за Зрењанин и околна места. Продаја на рате је нешто на шта су наши купци већ навикли и што се подразумева, јер на тај начин у вашем кућном буџету остаје довољно и за нека друга улагања.

Позивамо вас да нас посетите, уколико већ нисте, у реновираном објекту на Лазаревачком друму број 13 и уверите се да наши ексклузивни, али и остали, модели могу итекако да улепшају и ваш простор. „Керамика Јовановић“ се заиста потрудила да део светске понуде пренесе и код нас, да најсавременији трендови буду доступни свима.

Podeli

Comments for this post are closed.