Zbog čega su granitne pločice sa specijalnim efektima hit u unutrašnjem uređenju?

Od nedavno, svi kupci koji su zainteresovani za prestižne modele keramičkih pločica, mogu pronaći vrhunsku i bogatu ponudu granita i kod nas. Ovi modeli se izdvajaju po mnogim karakteristikama u odnosu na ostalu ponudu na tržištu, a najviše po kvalitetu, dizajnu i formatima (koji idu čak i do impresivnih 120x260cm). Veliki deo ove ponude pločica proizveden je sa rektifikovanim ivicama (omogućava postavku uz minimalni razmak što svakom ambijentu daje na vizuelnom ustisku prostranosti), a takođe ih odlikuju odlične tehničke karakteristike (otporne na visoke temperature, ogrebotine i sl.)

Ovi modeli se mogu lako uklopiti i u stambeni i u poslovni ambijent, bilo koje prostorije, zbog svoje postojanosti i elegancije. Formati 120x260cm se sve više sreću na zidovima većih prostorija kao svojevrstan ukras, dajući poseban karakter ambijentu. Na ovaj način činite i sebi uslugu jer ćete izbeći redovno krečenje i osvežavanje zidova. Neobični i veoma efektni modeli granita su još nešto što se nalazi u našoj ponudi, a proizvedeni su sa Sugar effect završnom obradom. Radi se zapravo o kristalizovanom, blago reljefnom sjaju sa 3D efektom na površini same pločice.

Šta god da odaberete iz naše ponude te vam je potreban savet za postavljanje ili kombinaciju sa drugim modelima i teksturama – naši zaposleni vam stoje na raspolaganju. Inspiraciju možete potražiti i u našim novopostavljenim ambijentima koji obiluju i novitetima kupatilskog nameštaja, klasičnog i urbanog dizajna, i ostalom opremom za kupatilo.

Ističemo i brzu i pozdanu isporuku sa sopstvenog lagera za Zrenjanin i okolna mesta. Prodaja na rate je nešto na šta su naši kupci već navikli i što se podrazumeva, jer na taj način u vašem kućnom budžetu ostaje dovoljno i za neka druga ulaganja.

Pozivamo vas da nas posetite, ukoliko već niste, u renoviranom objektu na Lazarevačkom drumu broj 13 i uverite se da naši ekskluzivni, ali i ostali, modeli mogu itekako da ulepšaju i vaš prostor. „Keramika Jovanović“ se zaista potrudila da deo svetske ponude prenese i kod nas, da najsavremeniji trendovi budu dostupni svima.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!