Предлози за ново купатило и животни простор

За нови изглед купатила добитна комбинација се постиже декор плочицама неке од нових серија плочица Керамике Јовановић - Sena, Madera, Rodos, Cement. Наведене серије поред декор плочица садрже и основне плочице, зидне и подне.

Као подне плочице посебно бисмо издвојили најпопуларније са текстуром дрвета - Timber, домаће производње, такође "Керамика Јовановић", али и осталих реномираних произвођача.

Једноставност основних тонова било које од ових серија потпуно се слаже са припадајућим декорима, одгварају сваком стилу, а својим топлим, пастелним нијансама одговарају свим осталим елементима купатила.
Малопродаје Огрева нуде заиста много могућности за уређење купатилског простора, али и целокупног стамбеног и пословног простора. Посетите нас и уверите се у велику понуду, а куповина вам је омогућена одложеним плаћањем.

Погледајте неколико предлога за уређење купатилског простора предложеним серијама плочица.

У понуди је и лепак за керамику светски познатих произвођача Weber, Mapei и Henkel као и остали потребни материјал за опремање купатила признатих произвођача, али свакако доступан свима и по приступачним ценама.

Погледајте неколико предлога за уређење купатилског простора.

Погледајте предлоге за уређење стамбеног простора.

 

Стовариште 2 - Лазаревачки друм бб - 023/563-120
Стовариште 4 -  Железничка бб - 023/563-240
Стовариште Меленци - Вујице Вујанов бб - 023/713-518

Огрев Зрењанин нуди широк асортиман керамичких плочица, све врсте опреме за купатила и купатилског намештаја, столарије, боје и лакова, алата, водоводних и електро материјала, хидро и термо изолације, паркета и ламината као и богат асортиман огревних материјала. Недељне акције можете пратити на нашој Фејсбук страници или на нашем сајту.

Podeli

Comments for this post are closed.