Predlozi za novo kupatilo i životni prostor

Za novi izgled kupatila dobitna kombinacija se postiže pločicama teksture drveta, kao podnih i neke od suptilnijih tonova i tekstura, kao zidnih.

Kao podne pločice posebno bismo izdvojili najpopularnije sa teksturom drveta – Dakota, kada je domaća proizvodnja u pitanju i Sandwood, renomiranog proizvođača Cersanit i KUNI, italijanskog proizvođača Imola.

Jednostavnost osnovnih tonova bilo koje serije odgovara svakom stilu, a svojim toplim, pastelnim nijansama odgovaraju i svim ostalim elementima kupatila.
Maloprodajni objekat Ogreva nudi zaista mnogo mogućnosti za uređenje kupatilskog prostora, ali i celokupnog stambenog i poslovnog prostora. Posetite nas i uverite se u veliku ponudu, a kupovina vam je omogućena odloženim plaćanjem.

Pogledajte nekoliko predloga za uređenje kupatilskog prostora predloženim serijama pločica.

White Glossy I Sandwood Brown 4

Kod nas u Ogrevu možete pronaći i lepak za keramiku svetski poznatih proizvođača, fug mase kao i ostali potrebni materijal i elemente za opremanje kupatila. Naš asortiman je dopunjen i ekskluzivnim artiklima, tako da svako može pronaći nešto u skladu sa željama, stilom, ali i kupovnom moći.

Pogledajte još nekoliko predloga za uređenje kupatilskog prostora.

Inspiraciju u oblaganju podova omiljenom teksturom drveta, koja je sve više zastupljena i u poslovnim prostorima, možete pronaći i u sledećim fotografijama.

Sandwood 185x598 Ambijent
Dakota 6

Ogrev Zrenjanin – Lazarevački drum 13 – 023/563-120
Ogrev Melenci – Vujice Vujanov bb – 023/713-518

Ogrev Zrenjanin nudi širok asortiman keramičkih pločica, sve vrste opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja, stolarije, boje i lakova, alata, vodovodnih i elektro materijala, hidro i termo izolacije, parketa i laminata kao i bogat asortiman ogrevnih materijala. Nedeljne akcije možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici ili na našem sajtu.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!