Нови ексклузивни модели керамичких плочица Meissen Keramik

Од самог почетка пословања велики део нашег асортимана су одабрани артикли реномираних светских произвођача керамичких плочица, санитарија и осталих елемената неопходних за опремање купатила.

Када говоримо о керамици, у прилици смо да својим потенцијалним купцима понудимо много више од досадашње стандардне понуде. У питању су нове ексклузивне плочице бренда Meissen Keramik који, као саставни део Cersanit-а, обухвата неколико несвакидашњих модела високог квалитета намењених хедонистима са јасно израженим стилом и онима који воле луксуз и преферирају нешто „другачије“.

Пажљиво смо бирали, и у складу са светским трендом поставке великих формата плочица, изабрали атрактивне димензије: 60x60, 80x80, 60x120 cm, као и модерне текстуре мермера, камена или једнобојне плочице минималистичког дизајна, са мат или сјајном завршиницом. Grand Concept подразумева грес плочице великих димензија, дизајниране посебно за оне смелије који трагају за јединственим и софистицираним ентеријером који је све само не уобичајен. Уколико цените лепоту и снагу природног камена, присталица сте вечне класичне линије или тежите минималистичкој једноставности – Grand Concept модели су идеални за креирање амбијента каквог сте замислили.

Са друге стране, дизајнерски концепт Grand Wood: 20x120 и 20x180 cm инспирисан је природом, односно текстуром дрвета као једним од основних природних мотива. Начини комбиновања различитих нијанси и ређања ових модела су бескрајни (уобичајено паралелно ређање, „смакнуто“, по дијагонали или по принципу „рибље кости“) и за коју год комбинацију да се одлучите - изгледаће сјајно, на зиду или поду, у свакој просторији вашег дома.

Како ове плочице изгледају у ентеријеру погледајте на фотографијама у наставку.

Podeli

Comments for this post are closed.