Novi ekskluzivni modeli keramičkih pločica Meissen Keramik

Od samog početka poslovanja veliki deo našeg asortimana su odabrani artikli renomiranih svetskih proizvođača keramičkih pločica, sanitarija i ostalih elemenata neophodnih za opremanje kupatila.

Kada govorimo o keramici, u prilici smo da svojim potencijalnim kupcima ponudimo mnogo više od dosadašnje standardne ponude. U pitanju su nove ekskluzivne pločice brenda Meissen Keramik koji, kao sastavni deo Cersanit-a, obuhvata nekoliko nesvakidašnjih modela visokog kvaliteta namenjenih hedonistima sa jasno izraženim stilom i onima koji vole luksuz i preferiraju nešto „drugačije“.

Pažljivo smo birali, i u skladu sa svetskim trendom postavke velikih formata pločica, izabrali atraktivne dimenzije: 60×60, 80×80, 60×120 cm, kao i moderne teksture mermera, kamena ili jednobojne pločice minimalističkog dizajna, sa mat ili sjajnom završinicom. Grand Concept podrazumeva gres pločice velikih dimenzija, dizajnirane posebno za one smelije koji tragaju za jedinstvenim i sofisticiranim enterijerom koji je sve samo ne uobičajen. Ukoliko cenite lepotu i snagu prirodnog kamena, pristalica ste večne klasične linije ili težite minimalističkoj jednostavnosti – Grand Concept modeli su idealni za kreiranje ambijenta kakvog ste zamislili.

Sa druge strane, dizajnerski koncept Grand Wood: 20×120 i 20×180 cm inspirisan je prirodom, odnosno teksturom drveta kao jednim od osnovnih prirodnih motiva. Načini kombinovanja različitih nijansi i ređanja ovih modela su beskrajni (uobičajeno paralelno ređanje, „smaknuto“, po dijagonali ili po principu „riblje kosti“) i za koju god kombinaciju da se odlučite – izgledaće sjajno, na zidu ili podu, u svakoj prostoriji vašeg doma.

Kako ove pločice izgledaju u enterijeru pogledajte na fotografijama u nastavku.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!