Par saveta za topliji dom ove zime

Danas postoji mnogo načina na koji možete u zimskom periodu ugrejati Vaš dom, ali nekako je kod nas i dalje najpopulanije grejanje na drva, jer kad sve sračunamo i stavimo na papir ono nam donosi najbolju toplotu i pritom je najjeftinije.

U Ogrevovim maloprodajnim salonima možete pronaći kombinaciju graba, bukve i cer-hrasta kao i ostalih vrsta drva za grejanje. Najčešće prodavano jeste ogrevno drvo u cepanicama koje se trenutno nalazi po akcijskoj ceni od 5.990 dinara po prostornom metru. Isto tako, drvo možete kupiti u rezanom obliku pakovano na paletama dimenzija 1x1x1,8m po ceni od 12.990 dinara. Ovo je veoma atraktivna ponuda, jer se kupovinom dobija spreman proizvod za korišćenje. Takođe, imamo i meke lišćare koje pakujemo u paletama dimenzija 1x1x1m i prodajemo po ovonedeljnoj akcijskoj ceni od 2.390 dinara.

Pored drveta, u Ogrevu možete pronaći i ugalj koji je najbolje koristiti ukoliko imate sprovedeno centralno grejanje u Vašem domu. Prednost uglja je što on duže drži žar i time zadržava toplotu u kući. Cena uglja Sirovo Vreoci kreće se od 8.690 dinara/t, dok se cena uglja Kovin komad kreće već od 8.990 dinara/t.  U našim maloprodajnim salonima možete pronaći i nešto skuplji ugalj Pljevlja koji je snižen i trenutna cena je 12.590 dinara/t, kao i Sušeni Vreoci čija je cena 14.870 dinara/t.

Povoljnosti u korišćenju drvenog peleta i briketa za grejanje

Da li ste možda čuli za grejanje na drveni pelet? Trenutno ovaj način grejanja u svetu postaje sve zastupljeniji, jer drveni pelet gori mnogo čistije od običnog uglja i ne mora se ložiti svaki dan, što štedi vreme. U skladu sa tim, Ogrev je u svojim maloprodajnim salonima pružio mogućnost za kupovinom drvenog peleta po veoma povoljnoj ceni od 25,90 dinara/kg.

Drveni briket je još jedan ogrevni materijal koji se sve više koristi za grejanje domaćinstva. Može se ložiti u bilo kojoj peći, emituje malu količinu dima i pepela, a prodaje se u Ogrevu po veoma pristupačnim cenama od 19,90 dinara, pa do 23,90 dinara/kg, zavisnosti od proizvođača. Iako se pravi od otpadnih sirovina, po svojoj kalorijskoj vrednosti koja se kreće od 4.100 do 4.560 kalorija po kilogramu, briket je u rangu sa najkvalitetnijim ugljem. Sa njima se može postići željena temperatura mnogo brže u odnosu na druga čvrsta goriva.

Za više informacije o programu potrebnom za zimske dane možete naći u Ogrevovim maloprodajnim salonima. Posetite ih i uverite se.

Ogrev Zrenjanin – Lazarevački drum 13 – 023/563-120
Ogrev Melenci – Vujice Vujanov bb – 023/713-518

Ogrev Zrenjanin nudi širok asortiman keramičkih pločica, sve vrste opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja, stolarije, boje i lakova, alata, vodovodnih i elektro materijala, hidro i termo izolacije, parketa i laminata kao i bogat asortiman ogrevnih materijala. Nedeljne akcije možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici ili na našem sajtu.

Budite u toku sa našim najnovijim akcijskim ponudama

Prijavite se za naš newsletter i osigurajte sebi pristup najnovijim promocijama direktno u vaš inbox. Ne propustite priliku da uštedite i obradujete sebe ili voljene. Prijavite se danas i budite korak ispred svih!