Пар савета за топлији дом ове зиме

Данас постоји много начина на који можете у зимском периоду угрејати Ваш дом, али некако је код нас и даље најпопуланије грејање на дрва, јер кад све срачунамо и ставимо на папир оно нам доноси најбољу топлоту и притом је најјефтиније.

У Огревовим малопродајним салонима можете пронаћи комбинацију граба, букве и цер-храста као и осталих врста дрвa за грејање. Најчешће продавано јесте огревно дрво у цепаницама које се тренутно налази по акцијској цени од 5.990 динара по просторном метру. Исто тако, дрво можете купити у резаном облику паковано на палетама димензија 1x1x1,8м по цени од 12.990 динара. Ово је веома атрактивна понуда, јер се куповином добија спреман производ за коришћење. Такође, имамо и меке лишћаре које пакујемо у палетама димензија 1x1x1м и продајемо по овонедељној акцијској цени од 2.390 динара.

Поред дрвета, у Огреву можете пронаћи и угаљ који је најбоље користити уколико имате спроведено централно грејање у Вашем дому. Предност угља је што он дуже држи жар и тиме задржава топлоту у кући. Цена угља Сирово Вреоци креће се од 8.690 динара/т, док се цена угља Ковин комад креће већ од 8.990 динара/т.  У нашим малопродајним салонима можете пронаћи и нешто скупљи угаљ Пљевља који је снижен и тренутна цена је 12.590 динара/т, као и Сушени Вреоци чија је цена 14.870 динара/т.

Повољности у коришћењу дрвеног пелета и брикета за грејање

Да ли сте можда чули за грејање на дрвени пелет? Тренутно овај начин грејања у свету постаје све заступљенији, јер дрвени пелет гори много чистије од обичног угља и не мора се ложити сваки дан, што штеди време. У складу са тим, Огрев је у својим малопродајним салонима пружио могућност за куповином дрвеног пелета по веома повољној цени од 25,90 динара/кг.

Дрвени брикет је још један огревни материјал који се све више користи за грејање домаћинства. Може се ложити у било којој пећи, емитује малу количину дима и пепела, а продаје се у Огреву по веома приступачним ценама од 19,90 динара, па до 23,90 динара/кг, зависности од произвођача. Иако се прави од отпадних сировина, по својој калоријској вредности која се креће од 4.100 до 4.560 калорија по килограму, брикет је у рангу са најквалитетнијим угљем. Са њима се може постићи жељена температура много брже у односу на друга чврста горива.

За више информације о програму потребном за зимске дане можете наћи у Огревовим малопродајним салонима. Посетите их и уверите се.

Стовариште 2 - Лазаревачки друм бб - 023/563-120
Стовариште 4 -  Железничка бб - 023/563-240
Стовариште Меленци - Вујице Вујанов бб - 023/713-518

Огрев Зрењанин нуди широк асортиман керамичких плочица, све врсте опреме за купатила и купатилског намештаја, столарије, боје и лакова, алата, водоводних и електро материјала, хидро и термо изолације, паркета и ламината као и богат асортиман огревних материјала. Недељне акције можете пратити на нашој Фејсбук страници или на нашем сајту.

Podeli

Comments for this post are closed.